stream server not starting

You found a bug or have any issues? Please post them here!
Post Reply
Farbo
Posts: 346
Joined: 11 Apr 2012 15:04

stream server not starting

Post by Farbo » 20 Jul 2012 23:02

No server is started. Why?
Attachments
Untitled.png
Untitled.png (13.93 KiB) Viewed 2789 times
Peter

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6049
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: stream server not starting

Post by radio42 » 21 Jul 2012 00:48

Sounds like an encoder problem.
Which MP3 encoder are you using (lame.exe)? And which version?
Have you probably changed something there e.g. installed a different version recently?

Farbo
Posts: 346
Joined: 11 Apr 2012 15:04

Re: stream server not starting

Post by Farbo » 21 Jul 2012 01:00

I am using MP3 encoder and nothing changed since last PF start
Peter

Farbo
Posts: 346
Joined: 11 Apr 2012 15:04

Re: stream server not starting

Post by Farbo » 21 Jul 2012 11:19

It is working now, it seems like some kind of server problem, I think. But I was unable to start streaming server. It was strange.
Peter

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6049
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: stream server not starting

Post by radio42 » 21 Jul 2012 20:00

Yes, but what MP3 encocder (see your Encoder Setup)!
Is it lame.exe?

And was there may be a Windows update or you installed any other software which broke that?
Since here all is working fine and also other users don't have any problems.
So I guess the problem must be on your PC.

Have you tried to reboot?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests