AAC and Winamp

You have a question or need an advice about how to do something? Ask it here!
mixmog
Posts: 26
Joined: 06 Feb 2018 11:42
Re: AAC and Winamp

Post by mixmog »

From the Proppfrexx manual:

"\Winamp : default folder where Winamp DSP plug-ins might be placed into. You might place additional Winamp DSP plug-ins here by yourself."

I assumed this is where you would need to see the encoder.

I have not touched the encoder setup as this post indicates that installing winamp would take care of it.
mixmog
Posts: 26
Joined: 06 Feb 2018 11:42
Re: AAC and Winamp

Post by mixmog »

Ok no problem.

Version is: 4.4.4.23

Encoder results:
Capture.JPG
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6455
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: AAC and Winamp

Post by radio42 »

Then the encoder is available.

As far as I remember there are certain Bitrate limits with the encoder when streaming.
So use 128 kbps and work your way up.
Also check the ADTS option!

Click the ? At the top right for help.
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6455
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: AAC and Winamp

Post by radio42 »

ProppFrexx doesn't use any /Winamp folder?
So I am not sure where you have ever seen that?

What exact version of ProppFrexx are you using?

And can you check this setup: viewtopic.php?f=9&t=4

Post Reply