Bug in Quick Acces Toolbar

You found a bug or have any issues? Please post them here!
Post Reply
DJSven
Posts: 34
Joined: 18 Apr 2020 10:46
Bug in Quick Acces Toolbar

Post by DJSven »

Hallo,

Whem i put the open from the ribbon in tool acces Toolbar und hide Ribbon. Then i Start the software New the mini Icon is Damage and un usebel. After every Newstart must i delit the icon and put it new in the tool acces Toolbar. Ribbon Style is office 2007 and Style is Metropolis Dark. Version the latest
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 7087
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by radio42 »

Unfortunately I do not fully understand your issue.
Can you try to explain the steps to reproduce? And maybe show a screenshot of what is not working properly?
DJSven
Posts: 34
Joined: 18 Apr 2020 10:46
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by DJSven »

Ok nun auf Deutsch

es gint tool exess bar (kleines ICON)
Ribbon (große Icon)

für ich das große icon in die kleine bar und zwar nur das icon öffnen
wenn ich das system neustarte das das icon defekt und kann nicht megr zum offen verwendet werden - ich muss nach neustart das icon neu hinzufühgen und das alte löschen
Attachments
gros0.png
gros0.png (6.45 KiB) Viewed 672 times
klein1.png
klein1.png (7.82 KiB) Viewed 672 times
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 7087
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by radio42 »

I am currently on holiday and will check this when I am back on the 14th of October.
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 7087
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by radio42 »

The issue seems to be only happening with the 'Open' ribbon ribbon item, when adding it to the QuickAccess toolbar.
Unfortunately it seems to be an issue with the UI lib which I am using. I will address this with the vendor, but I am afraid it will need some time to solve this issue, especially as it seems to be not really critical.
DJSven
Posts: 34
Joined: 18 Apr 2020 10:46
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by DJSven »

thanks, i wate
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 7087
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: Bug in Quick Acces Toolbar

Post by radio42 »

Fixed in v4.2.6.5!

Post Reply