Script erorr

You found a bug or have any issues? Please post them here!
workino
Posts: 50
Joined: 05 Mar 2013 16:19

Script erorr

Post by workino » 13 Aug 2014 19:21

Hello Bernd,
i found a big bug in script side. I have a script to select 1 song from top40 and 1 from old but it don't work like expected. It just take all song completely randomly.

Please help me.
Last edited by workino on 13 Aug 2014 19:49, edited 1 time in total.

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6124
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: Script erorr

Post by radio42 » 13 Aug 2014 19:48

Please show me how you defined your script as otherwise I am affraid I can not follow.
And also show me how you defined you history settings and how you defined your media lib you are using in your script-line(s).

workino
Posts: 50
Joined: 05 Mar 2013 16:19

Re: Script erorr

Post by workino » 13 Aug 2014 19:50

If you want i can give you teamviewer

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6124
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: Script erorr

Post by radio42 » 13 Aug 2014 19:51

Please post the info first here.
I first want to understand your issue.

workino
Posts: 50
Joined: 05 Mar 2013 16:19

Re: Script erorr

Post by workino » 13 Aug 2014 19:53

This is a screenshot about script side
Attachments
proppscript.png
proppscript.png (70.25 KiB) Viewed 4481 times

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6124
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: Script erorr

Post by radio42 » 13 Aug 2014 19:57

Look at your script line mode!
It is set to Random!

So why do you expect them sequential then?

workino
Posts: 50
Joined: 05 Mar 2013 16:19

Re: Script erorr

Post by workino » 13 Aug 2014 20:00

Because EXEC MODE is set to sequential,
and for me random mode near category selection meaning that PFOA will take a song random from that category and not form ALL directory

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6124
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: Script erorr

Post by radio42 » 13 Aug 2014 20:04

The EXEC MODE means the script lines are executed sequentially. That's all.

So I do not understand what your issue is or where you see a bug ?

workino
Posts: 50
Joined: 05 Mar 2013 16:19

Re: Script erorr

Post by workino » 13 Aug 2014 20:44

Sorry Bernd,
i try to explain my problem a little better.

This is my Library where you can see NEW and OLD categories.
What i expected i to have 1 song from new category and 1 (random) from one of old subcategories. Now it doesn't work like i exepected because i have sequentially 3 or more OLD and sometimes one new and i don't think it is correct. Before one of hte latest upgrade everything was fine but i can't tell you exactly the moment it start to be wrong.

I hope now is more clear
Attachments
propplib.png
propplib.png (72.11 KiB) Viewed 4473 times

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6124
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: Script erorr

Post by radio42 » 13 Aug 2014 22:04

Yes what you expect is correct. Even if this has nothing to do with the EXEC MODE.
The 1st line should return a random track from your new lib.
The 2nd line should return a random track from any random old lib.

May be your history settings prevent that?
I.e. the new default is that a script line is skipped if no track can be found from a lib (because all tracks are contained in the history). Except you set a respective script option.

So what is the size of your global history eg is that greater than 126?
And have you probably defined also a history on the libs?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests