no playlist @ startup

You found a bug or have any issues? Please post them here!
moogwill
Posts: 377
Joined: 28 Feb 2016 12:31

no playlist @ startup

Post by moogwill » 02 Mar 2017 14:24

Hi Bernd,

I just had an update, and when The program restarted.. Nothing happened,
Pf did not loaded the playlist, and the VST that was inserted in the mixer didn't showed up too. (auto play and run scheduler was active)

I manually loaded the playlist from the scheduler... But I'm afraid the next playlist won't start as expected.
the Playlist playing at the moment runs till 4pm and was remotely voicetracked. Need help, please !

Thanks,
Thomas.

moogwill
Posts: 377
Joined: 28 Feb 2016 12:31

Re: no playlist @ startup

Post by moogwill » 02 Mar 2017 14:32

seems the expected following playlist is indicated in the next playlist indicator, but I can't understand Why it didn't start... will it start as expected?
Attachments
Capture d’écran 2017-03-02 à 14.28.56.png

moogwill
Posts: 377
Joined: 28 Feb 2016 12:31

Re: no playlist @ startup

Post by moogwill » 02 Mar 2017 14:39

here's the log's screen cap
Attachments
Capture d’écran 2017-03-02 à 14.37.50.png

moogwill
Posts: 377
Joined: 28 Feb 2016 12:31

Re: no playlist @ startup

Post by moogwill » 02 Mar 2017 14:46

It never happened in the past, that's why I'm a bit anxious ( I'm not sure i'll be next to the computer at the next playlist start )

moogwill
Posts: 377
Joined: 28 Feb 2016 12:31

Re: no playlist @ startup

Post by moogwill » 02 Mar 2017 14:51

maybe it was'nt a bug but a wrong action I did.
Just tell we If I'm wrong: I think the restart of the program was too late for the loading of the remote voicetracked session.. that's probably why nothing showed up. So If this is the reason, what option do i need to check to resume the previous playlist at the closest expected time ??? You can move this topic to questions if it's not a bug (As I just had this trouble after a update, I first thought It was)

thanks

Online
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6123
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: no playlist @ startup

Post by radio42 » 02 Mar 2017 16:42

The only start option you probably don't want to check in your case is the "StartNextProgramOnly".
All other start options might then also be left unchecked.

When the Scheduler is started (either if you click on the 'Run Scheduler' button or because it is started automatically at startup) it always tried to determine the 'initial' program to start.
According to your first screenshot - this must have been failed.
The only reason why this might happen is maybe because you have not defined any program for that time?!
Hard to say, as I would need to 'see' your program scheduler to validate this.

E.g. do you have specified for that given time a program within the program scheduler.
(maybe you have specified a previous program, but that is not covering the full time in the scheduler?)

User avatar
hdradio
Posts: 622
Joined: 10 Apr 2012 17:36

Re: no playlist @ startup

Post by hdradio » 02 Mar 2017 17:32

Same here.
After update and PFOA restart, the current playlist did not start automaticaly.
I had no such a problem with previous updates.

Online
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6123
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: no playlist @ startup

Post by radio42 » 02 Mar 2017 18:12

Nothing was changed in that respect!
And I can also not reproduce that here.

But I will investigate what might happen, maybe another UI lib issue...?

atlantic
Posts: 40
Joined: 09 Apr 2012 18:35

Re: no playlist @ startup

Post by atlantic » 02 Mar 2017 20:23

Same problem here.
After update and PFOA restart, the current playlist did not start automaticaly.

Online
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6123
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: no playlist @ startup

Post by radio42 » 02 Mar 2017 20:27

Funky, I guess it must then be the latest UI lib... I am searching for an issue resp. a solution...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests