HasRamp script parameter

You are missing a feature or need an enhancement? Post your suggestion here!
Post Reply
djbony
Posts: 229
Joined: 13 May 2014 08:11
HasRamp script parameter

Post by djbony »

Hi, could you add a Ramp parameter in script filter? This is so that I can filter a track in the script that has a Ramp longer than x seconds, due to the automatic voice-jingle. Thank you.
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6994
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: HasRamp script parameter

Post by radio42 »

I will put this on my wishlist!
User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6994
Joined: 05 Apr 2012 16:26
Location: Hamburg, Germany
Contact:
Re: HasRamp script parameter

Post by radio42 »

New 'Ramp/Outro Duration' values added to the script-line fiter in v4.2.6.0!
djbony
Posts: 229
Joined: 13 May 2014 08:11
Re: HasRamp script parameter

Post by djbony »

Works perfectly! Thank you!

Post Reply