Page 1 of 1

What do I wrong??

Posted: 13 Sep 2019 19:45
by kirayagami
Hello all,
I use an airlite in combination with proppfrexx, no problems everyting works fine, but now I will use in the second studio an webstation, also with proppfrexx.
But the faderstart section doesn't works, in the gpio client section I use the airlite control section, in the D&R event mapping with the record section no contact.
What do I wrong??

Re: What do I wrong??

Posted: 13 Sep 2019 19:53
by radio42
I am afraid I do not fully understand.
You have one PC and connected an Airlite and it works perfectly fine.

Now it sounds you have a 2nd PC and here something is different. What is a Webstation here?
How is your 2nd Airlite connected to the 2nd PC?
There must be a difference between the two PCs....

Re: What do I wrong??

Posted: 15 Sep 2019 19:08
by Inzane8305
If I read correct Kirayagami: You use a D'n'R Airlite with Proppfrexx in "Studio 1", and D'n'R Webstation in "Studio 2" with Proppfrexx?

If so, the two mixers are working different! You cannot use the same config-files for the both of them.

For the Airlite Benjamin Hartwick has made all config files needed. But for the Webstation you have to make the files (Or get them somewhere else) I haven't seen Benjamin make them.

Re: What do I wrong??

Posted: 15 Sep 2019 20:29
by radio42
Ahh, the D&R Webstation mixer console....

Yes, the D&R Webstation uses the same interface as the D&R Airence.
Take a look to this post for details:
viewtopic.php?f=9&t=2133&p=10726