advertising block not played

You have a question or need an advice about how to do something? Ask it here!
Post Reply
atlantic
Posts: 39
Joined: 09 Apr 2012 18:35

advertising block not played

Post by atlantic » 12 Nov 2019 16:57

Today, between 12 & 13, an advertising break was not played. It was in the playlist.
How is that possible?
Image
advertising 12:42 not played
Image
log file
Image
Settings
Image
Remote VT settings

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6066
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: advertising block not played

Post by radio42 » 12 Nov 2019 17:49

Hard to say with the given screenshots (I assume, you are referring to playlist item #21 scheduled at 12:42:58)??
One idea is, that the related 'reclame blok' audio tracks are not available and as such could not be played.

Is that embedded container scheduled as an FTE or TUS - or just resolved as a plain item?
If just as a plain item, this would be the only explanation I have - beside, if someone manually removed the item from the playlist?!

atlantic
Posts: 39
Joined: 09 Apr 2012 18:35

Re: advertising block not played

Post by atlantic » 12 Nov 2019 19:22

What do you mean with FTE or TUS

User avatar
radio42
Site Admin
Posts: 6066
Joined: 05 Apr 2012 16:26

Re: advertising block not played

Post by radio42 » 12 Nov 2019 20:05

FTE = FixTimeElement
TUS = TimeUpdateSync

I assume, that you 'just' resolve the Overlay as a normal embedded container and NOT as a TimeUpdateSync.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests